ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور و پذیرش (اپلای) از سوی این مراکز نیازمند بررسی اطلاعات و پرداخت هزینه ای است که شما باید قبل از هر کاری در اختیار دانشگاه قرار دهید. در واقع دانشگاه یا کالج هزینه ای را برای ارزیابی مدارک از شما دریافت می کند که به آن اپلیکیشن فی Application Fee گفته می شود که برای دانشگاه از اهمیت زیادی برخوردار است و بدون پرداخت آن، درخواست پذیرش و مدارک شما بررسی نخواهد شد. همچنین فراموش نکنید پرداخت این هزینه به معنای اپلای یا پذیرش شما در دانشگاه نبوده و صرفا برای بررسی مدارک توسط دانشگاه دریافت می شود. پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee به صورت آنلاین و اینترنتی می باشد که باید بوسیله مستر کارت، ویزا کارت یا پی پال آن را بپردازید. از آنجا که به دلیل وجود تحریم ها در کشور این امکان برای شما فراهم نیست، گروه مالی صرافی ستین با دسترسی به درگاه های معتبر بین المللی در کمترین زمان این هزینه را برای شما پرداخت می کند.
مزایای پرداخت اپلیکیشن فی Application Fee
همانطور که گفتیم اپلیکیشن فی Application Fee هزینه بررسی مدارک و اطلاعات شامل اطلاعات هویتی و محل سکونت، رزومه تحصیلی و شغلی، مدارک تحصیلی و ریز نمرات، ترم تحصیلی مورد نظر SOP، نمرات آزمون های بین المللی تافل، آیلتس، GRE و...، انگیزه نامه یا علایق پژوهشی، توصیه نامه(Recommendations) و . . . می باشد که پس از پرداخت دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد.
از آنجا که سالانه افراد زیادی برای حضور در دانشگاه و تحصیل در خارج از کشور اقدام می کنند، پرداخت این هزینه باعث می شود تا در خواست شما در میان انبوهی از درخواست ها توسط دانشگاه زودتر شناسایی و بررسی شود. همچنین پرداخت این هزینه شامل خدماتی مانند پاسخ به ایمیل و بررسی سوالات دانشجویان، برگزاری مصاحبه آنلاین، بررسی مدارک متقاضیان خاص و بهبود فرم اپلیکیشن می شود که می توانید از ان بهره مند شوید.
عوامل موثر بر هزینه اپلیکیشن فی Application Fee
نرخ هزینه اپلیکیشن فی Application Fee ثابت نبوده و بسته به عوامل مختلفی همچون کشور مقصد برای تحصیل، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، برنامه تحصیلی و مقیم یا غیر مقیم بودن دانشجو متغیر است.
بطور مثال این هزینه در دانشگاه های انگلیس، کانادا و امریکا به مراتب بیشتر از ایتالیا و یا اروپا بوده و غیر قابل استرداد Non-Refundable می باشد. همچنین در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بیشتر از مقطع کارشناسی است. علاوه بر این در برخی از رشته های تحصیلی مدیریتی مانند MBA با برنامه تحصیلی Full time این مبلغ بیشتر می باشد. در انتها اگر شما جز افرادی هستید که از خارج از کشور تقاضای پذیرش و اپلای داشته باشید باید نسبت به دانشجویان مقیم دانشگاه مقصد هزینه بیشتری را برای اپلیکیشن فی بپردازید.
نحوه پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee
پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee به دو صورت آنلاین و آفلاین امکان پذیر می باشد که قبل از آن باید فرم درخواست پذیرش در دانشگاه را پر کرده باشید.
پس از آن تکمیل فرم می توانید با ورود به سایت و انتخاب گزینه Apply Online علاوه بر دسترسی به فرم خود، مدارک خواسته شده و اطلاعات مورد نظر را وارد کرده و دکمه Submit را بزنید. بدون تکمیل مدارک و اطلاعات، امکان پرداخت اپلیکیشن فی برای شما وجود نخواهد داشت.
بخاطر داشته باشید که امکان پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee از داخل کشور به دلیل وجود تحریم ها و بدون دسترسی به درگاه های بین المللی امکان پذیر نیست، به همین دلیل برای این کار کافی است لینک پرداخت خود را برای گروه مالی صرافی ستین ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان پرداخت برای شما انجام شود. همچنین این گروه پرداخت آفلاین شما را نیز از طریق حواله بانکی انجام می دهد.
نکات مهم
• متن ایمیل باید به صورت رسمی با دلایل قانع کننده برای ویو پذیرش باشد تا از سایر دانشجویان متمایز شوید.
• ایمیل را حتما به بخش پیگیری امور پذیرش دانشگاه با عنوان Graduate Administrator ارسال کنید.
• ارسال ایمیل مستقیم برای استاد نه تنها روند پذیرش شما را سرعت نمی بخشد بلکه ممکن آن را به تعویق بیاندازد.
• قبل از پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee باید فرم آنلاین پذیرش دانشگاه را پر کنید.
• معمولا هزینه اپلیکیشن فی Application Fee ،تنها 2 یا 3 رشته تحصیلی را پوشش می دهد که در صورت انتخاب رشته های بیشتر باید به ازای هر رشته، مبلغ بیشتری پرداخت کنید.
• پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee دارای زمان مشخصی می باشد که بعد از اتمام این زمان، مدارک شما توسط دانشگاه بررسی نخواهد شد.
• قبل از پرداخت هزینه اپلیکیشن فی از صحت مدارک ارسالی خود مطمئن شوید زیرا پس از پرداخت اجازه ویرایش نخواهید داشت.
• اگر توان پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee را ندارید بهتر دانشگاه های فاقد این هزینه را انتخاب کنید. معمولا گزینه Application Fee Waiver در سایت دانشگاه نشان می دهد که چنین امکانی در دانشگاه مربوط وجود دارد یا خیر.
اگر برای پرداخت هزینه اپلیکیشن فی Application Fee از داخل ایران به کارت های اعتباری ارزی دسترسی ندارید، بهتر است با دفتر گروه مالی صرافی ستین تماس گرفته تا بتوانید به راحتی پرداخت خود را نهایی و ثبت کنید.